skip to Main Content

Sites & Shops

Je wilt een website of misschien wel een webshop maar in welk systeem ga je deze (laten) bouwen? Atvise houdt de oplossingen in de markt scherp in de gaten en nu zijn er in onze ogen twee goede keuzes; Magento en WordPress.

MagentoE-commerce

Lead generatieWordpress

Branded shop Wordpress of Magento

Website versus Webshop?

Kom langs voor een kop koffie en wij adviseren je graag vrijblijvend over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie.

Website versus Webshop

e wilt een website of misschien wel een webshop maar in welk systeem ga je deze (laten) bouwen? Atvise houdt de oplossingen in de markt scherp in de gaten en nu zijn er in onze ogen twee goede keuzes; Magento en WordPress.

Maar wanneer kies je welke? Wij adviseren je graag!

Magento staat vooral in het teken van het verkopen van producten terwijl WordPress meer gericht is op het verspreiden van informatie. Wanneer je een middelgrote tot grote webshop hebt, is Magento de juiste keus. Hier kun je meerdere webshops binnen één systeem laten draaien (bijvoorbeeld in verschillende talen). Ook kun je Magento koppelen met je voorraad- en boekhoudsystemen.

Lees meer

Wanneer de focus van je website op de content ligt, is WordPress een goed medium. Ook kleine webshops met een beperkt budget kunnen door middel van plug-ins prima met WordPress uit de voeten. Onze ervaring is echter dat WordPress niet voldoet aan de eisen van grotere webshops.

Lees meer

at_wave_top_ko

Interesse?

Benieuwd hoe leads-genererende websites of een geoptimaliseerde webshop jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

at_wave_bottom_ko
Back To Top