skip to Main Content

Ons speelveld

Op het online speelveld worden meerdere sporten gespeeld, ieder met zijn eigen, unieke aspecten. Zo zien wij ook de sport die jij als ondernemer bedrijft. Wij analyseren je sport, je tegenstanders, je divisie en creëren een effectieve strategie. Optimaal samengesteld om jouw online overwinning te behalen.

Onze tactiek naar online resultaat.

Een coach gaat nooit zonder plan het veld op, zo zal jouw bedrijf ook niet worden geleid zonder plan. Om een overwinning te behalen, heb je doelen gesteld. En om deze doelen te behalen, zijn hulpmiddelen nodig. Dit is samengevat je strategie.

Het Atvise model.

Aan de hand van ons model, bespreken we jouw route naar online resultaat. Te beginnen bij de strategie. Vervolgens kijken we of jouw concept aansluit bij je strategie en hoe dit is doorgevoerd in je website of shop. Dit doen we aan de hand van de 4 pijlers: aanbod, vertrouwen, bezoekers en gebruiksvriendelijkheid.

Wanneer alles op orde is, richten we ons op de online marketing. Je kunt hierbij denken aan het opzetten van een Google Ads Campagne (SEA), het verbeteren van je positie in de organische zoekresultaten (SEO), het profileren van je merk of product op sociale media en het inzetten van e-mailcampagnes.

Het meten van de resultaten is hierbij essentieel. Resultaten geven immers het succes van de campagnes weer. Door de resultaten te analyseren en te evalueren tillen we jouw bedrijf steeds naar een hoger online niveau.

Het model

at_wave_top_ko

Interesse?

Benieuwd hoe leads-genererende websites of een geoptimaliseerde webshop jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

at_wave_bottom_ko
Back To Top